Ateliere Recreative

Tot despre flori, viata, bucurie, pasiune si joaca, la un loc, este vorba. Noi aducem florile si priceperea, tu ne aduci dorintele si inspiratia. Impreuna putem realiza frumosul, putem crea adevarate opere de arta in atelierele noastre recreative. Indiferent de anotimp, florile de sezon ne pun imaginatia la treaba.

Daca vrei sa venim noi la tine cu atelierul, contacteaza-ne si putem organiza la locul de munca o experienta unica pentru tine si colegi. Daca vrei sa impartasim elemente din arta frumoasa a florilor si copiilor din gradinita sau scoala ta, asteptam cu drag un telefon sau e-mail de la tine pentru toate detaliile unei astfel de programari.

Ornamentele tematice isi asteapta fauritorii, dupa urmatorul program al atelierelor de lucru:

NR. DATA ORGANIZARII ORA TEMA ATELIERULUI ADULTI / COPII CONTRIBUTIE
01 30.11.2018 - Vineri 12:00 Aromele emoțiilor Atelier adulti 270 lei
02 08.12.2018 - Sambata 11:30 Atelier creativ de Craciun Atelier copii 80 lei
03 22.12.2018 - Sambata 11:30 Atelier creativ de Craciun Atelier copii 80 lei
04 24.12.2018 - Luni 11:30 Atelier creativ de Craciun Atelier copii 80 lei
05 05.12.2018 - Miercuri 19:00 Atelier creativ de Craciun Atelier adulti 90 lei
06 18.12.2018 - Marti 19:00 Atelier creativ de Craciun Atelier adulti 90 lei
07 20.12.2018 - Joi 19:00 Atelier creativ de Craciun Atelier adulti 90 lei


Atelierele creative de Craciun pentru copii
Cele mai vesele si colorate ateliere de Craciun revin si in aceasta iarna. Pregatim ateliere pline de surprize si aranjamente felurite in care puteti afla micile secrete din spatele ornamentelor de Craciun. Planuim sa faurim cele mai creative ornamente in atelierul nostru, pentru voi si copiii vostri. 

Mirosul de scortisoara si portocale ne va imbia pe parcursul atelierelor iar spiridusii Mosului vor coace prajituri felurite si vor pregati ceai cald. Colindele, voia buna si atmosfera sunt asigurate de echipa L’ Atelier des Fêtes. Te invitam sa descoperi alaturi de noi lucruri minunate intr-o atmosfera de sarbatoare si veselie. Aranjamentul creat il veti lua acasa pentru a te bucura de el sau pentru a-l face cadou cuiva drag. 

Atelierul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 13 ani. Costul atelierului este de 80 lei/copil. Va asteptam pe toti la evenimentul nostru dedicat copiilor!
 

Atelierele creative de Craciun pentru adulti
Cele mai vesele si colorate ateliere de Craciun revin si in aceasta iarna. Pregatim ateliere pline de surprize si aranjamente felurite in care puteti afla micile secrete din spatele ornamentelor de Craciun. Planuim sa faurim cele mai creative ornamente in atelierul nostru, pentru voi. 

Mirosul de scortisoara si portocale ne va imbia pe parcursul atelierelor iar spiridusii Mosului vor coace prajituri felurite si vor pregati ceai cald. Colindele, voia buna si atmosfera sunt asigurate de echipa L’ Atelier des Fêtes. Te invitam sa descoperi alaturi de noi lucruri minunate intr-o atmosfera de sarbatoare si veselie. 

Aranjamentul creat il veti lua acasa pentru a te bucura de el sau pentru a-l face cadou cuiva drag. Costul atelierului este de 90 lei. Va asteptam pe toti la evenimentul nostru destinat adultilor!
 
Pentru detalii si imagini ne poti urmari pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/latelierdesfetes/

Vino alaturi de noi, te intampinam cu bucurie si o multime de surprize placute!

INSCRIERE