Organizare Evenimente

Casatoria din iubire cere o nunta de poveste, crestinarea oricarui copil implica un botez memorabil, cei 18 ani impliniti vin la pachet cu o mega petrecere de majorat, promovarea la job cere si ea un party pe cinste alaturi de colegi. De fapt, nu exista bucurii mari, sau mici, care sa nu merite sarbatorite, dupa cum nu exista petreceri reusite fara dorinta, pasiune, implicare si organizare.


Si atunci, spune sincer: vrei sa organizezi un eveniment special si nu stii cu ce sa incepi, sau pur si simplu nu dispui de suficient timp pentru asta si ai nevoie de un ajutor de nadejde? Atunci, nu-i vreme de pierdut, hai sa ne cunosti! Iti lansam provocarea de a veni in atelierul nostru creativ unde dorintele prin glas, iar ideile prin viata! Evenimentul tau este pe maini bune, implicarea si creativitatea noastra fac ca lucrurile sa prinda contur, iar petrecerea sa ia forma distractiei pentru ca tu sa te poti bucura cu adevarat de frumusetea momentului pe care il traiesti.

De ce noi?

Pentru ca L’ Atelier des Fêtes indrazeste sa viseze alaturi de tine, iti provoaca personalitatea sa iasa din anonimat, te ghideaza spre orizonturi pe care nu le-ai explorat inca, iti preia din gandurile si greutatile pe care le intampini si le transforma in momente memorabile.

La noi vei gasi mereu produse si servicii unicat, executate manual si cu pasiune, precum si reduceri substantiale din partea partenerilor nostri. Ne specializam continuu pentru ca tu sa te poti bucura de tot ce este mai frumos. Si pentru ca evenimentul tau sa fie cu adevarat special, ne place sa realizam momente unice a caror inspiratie esti chiar tu!

Iubim ceea ce facem, iubim emotiile pozitive, la pachet cu reactia miresei cand isi vede pentru prima oara buchetul, iubim cand invitatii intra in universul evenimentului si sunt furati de decor, iubim sa te vedem zambind si suntem aici pentru tine!

  consiliere & event planning