Meet our planner

Meet our planner - Beatrice Stoicovici

Sunt ceea ce iubesc !

Buna, dragii mei! Sunt Beatrice Stoicovici si iubesc la nebunie florile! Atat am de spus in “apararea mea”. Acest verdict cu final fericit a fost determinat de pasiunea si dragostea mea fata de flori. Ele m-au ajutat sa pun bazele unei frumoase calatorii pe taramul organizarilor de evenimente si sa-mi placa la nebunie asta!

Procesul a inceput inca de pe vremea cand practicam meseria de avocat, cand setea de dreptate, de frumos si de perfectiune m-au facut sa aleg acest parcurs nou. Si nu regret nicio clipa alegerea facuta!

Daca, in drept, “unde-i lege, nu-i tocmeala” si totul trebuie sa fie in spiritul si litera legii, ei bine, in organizarea unui eveniment, creativitatea face legea si tot ea guverneaza in deplina armonie cu libertatea, viziunea si pasiunea pentru frumos. Alaturi de clientii mei, reusesc de fiecare data sa transform “barierele” in punti de motivatie si inspiratie pentru momente memorabile.
 

Totul a inceput de la flori.

Va marturisesc acum ca floarea mea preferata este frezia, pentru ca in general imi plac florile parfumate, iar aceasta floare superba emana mereu parfum si culoare. Marti e ziua in care am cea mai mare inspiratie, iar cafeaua de dimineata mi se pare si mai savuroasa daca e cu lapte, iar alaturi am un patratel de ciocolata elvetiana. Clatitele cu dulceata de visine reusec mereu sa ma incante si sa-mi dea pofta de viata si energia necesara pentru o zi intreaga. Asa sunt eu, dar fiecare om este diferit, avand propriile preferinte si, de la acest principiu al diversitatii, lucrez cu fiecare persoana care trece pragul atelierul nostru. Astfel, ma asigur ca ceea ce pot eu sa creez se transforma rapid in haina potrivita pentru omul potrivit.

Riguroasa din fire, nu am lasat la voia intamplarii pasiunea pentru flori si m-am apucat de studiu. Am citit, am invatat, am participat la nenumarate evenimente dedicate dezvoltarii si realizarii de arta florala. Toate, pentru a completa cu drag si pricepere tablouri frumoase la evenimentele organizate, care imi poarta semnatura.


Florile gingase, armonioase, spectaculoase si atat de variate, ofera viata, frumusete si incantare. Pretuindu-le, am invatat sa le folosesc fara “a deranja o petala”, sa le pun in valoare si sa bucur cu frumusetea lor inimile celor care le privesc si indragesc asa cum se cuvine.

"Uita de greseli, tine minte lectia" - Asa ii invat mereu pe cei din echipa mea. Sunt oameni minunati cu totii, dedicati si foarte priceputi. Fac asta de mult, fac asta din pasiune si sunt tare mandra de ei.

Impreuna am realizat nunti spectaculoase, botezuri despre care, daca ar putea vorbi precoce, bebelusii crestinati ar povesti chiar ei, petreceri corporate de inalta clasa, si multe, multe altele facute impreuna.

Intr-un domeniu in care formulele nu sunt trecute pe o tabla, solutiile nu sunt scrise dinainte pe o coala de hartie, iar provocarea este la ordinea zilei, am invatat continuu sa fim mai buni, mai aplicati, mai creativi si mai ambitiosi pentru a iesi mereu in fata, cu rezultate spectaculoase. Pentru ca ne dorim, credem si putem, am realizat in L’Atelier des Fêtes, mediul propice pentru creatie si bun gust, calitate si performanta. L’Atelier des Fêtes, semnatura evenimentului perfect!
 


Hai sa ne cunoastem!

Imi place sa detin controlul in ceea ce fac si, din acest motiv, orice intalnire inaintea planificarii unui eveniment trebuie sa ma includa. Imi place sa cunosc oameni noi, sa accept provocari si doresc neaparat sa fiu parte a momentului.
La orice intalnire cu mine iti voi povesti si cate ceva despre flori si vei avea ocazia sa descoperi ca, desi “cu o floare nu se face primavara”, poti face ca un eveniment sa fie remarcabil cu o floare bine aleasa! Te astept cu drag sa ne treci pragul!