Oamenii din spatele povestii noastre
Oamenii din spatele povestii noastre

Imi place sa cred ca optimismul este congenital, se gaseste intr-o gena pe care o ai sau nu. Implicit consider ca si pesimismul isi gaseste locul tot intr-o gena.

Am intalnit multi pesimisti insa nu pot spune ca ne-a legat ceva special, nu am reusit sa vibam cu aceeasi intensitate, eu fiind o optimista patentata. Nu am fost niciodata afectata de vremea posomorata de afara, nu m-a doborat niciodata nimic in asemenea masura incat sa nu mai doresc sa ies din casa. Poate ca sunt norocoasa sau poate fac parte dintr-o anume categorie de oameni atinsi de ”gena optimismului”.

Acesti oameni sunt o constanta in viata mea. Familia, prietenii, colegii sunt ca mine. Oare este un lucru bun? Da, cu siguranta. Ilinca este tonica si are mereu vorbele la ea (”mereu” nu se gaseste intamplator in text), Otilia mai tacuta insa prezenta si foarte eficienta, ei ii iese tot ce face, Emilia este inzestrata cu o rabdare de fier (cred ca pe ea o mostenesc cand vine vorba de bibilitul detaliilor) si stie asta, Cristina este forta din umbra, ea are mereu solutii si se pricepe la foarte multe lucruri (prajiturile ei sunt fantastice) iar Mihnea este jumatatea mea buna.

Eu sunt Beatrice si iubesc florile, arta, actiunea, nuntile si tot ce tine de emotiile frumoase. Iubesc viata cu tot ce are ea de oferit si sunt recunoscatoare pentru tot ce imi este pus in cale.

Va asteptam sa ne treceti pragul si sa ne cunoasteti la L’ Atelier des Fêtes.